Yoga

JouwKine organiseert yogalessen, deze worden gegeven door Pilar Galera.

Als Iyengar yogadocent in wording, zijn de lessen van Pilar gebaseerd op de Iyengar methode. Het gebruik van hulpmiddelen zoals blokken en riemen, de aandacht voor de acties in elke houding, de uitlijning en het langer in de houding blijven, zijn de voornaamste kenmerken van deze stijl. Elke les is anders en er wordt steeds aandacht besteed aan de noden van iedereen.

Er wordt in de lessen gestreefd naar een evenwicht tussen actie en rust. Je groeit naar meer verfijning en diepte in de verschillende houdingen en werkt op die manier aan meer een bewuste lichaamscontrole. Een regelmatige yogabeoefening biedt dan ook verschillende voordelen: soepelheid, kracht, evenwicht, concentratie,…


Meer info over Pilar vind je via onze teampagina.

Yoga spider delphine

Vast uurrooster

Praktisch

  • Elke dinsdag van 20u tot 21u: dynamische yoga
    • Dit is een iets uitdagendere les voor de yogi met basiservaring
  • Elke donderdag van 20u tot 21u: beginnersyoga
    • Deze lessen staan open voor iedereen die nog geen ervaring heeft met yoga.

Materiaal is aanwezig in de praktijk (matjes, blokken, riemen) en hoef je niet mee te brengen. Comfortabele kledij waarin je goed kan bewegen is voldoende om de lessen te volgen.

Prijzen

Proefles (éénmalig): 10 euro

1 beurt: 15 euro

10-beurtenkaart: 120 euro

Wil je graag deelnemen?

Instappen in de beginnerslessen kan op elk moment. Heb je al wat yogaervaring? Dan kan je ook aansluiten bij de dynamische lessen. Omdat de plaatsen beperkt zijn, vragen we vooraf in te schrijven via de website of door een mailtje te sturen naar yoga@jouwkine.be.

Lessenreeksen/themalessen

Gespecialiseerd in Yoga
close menu